imac background

MiWire RouDem

MiWire RouDem er en kombination af en router og et modemRouDem kan både bruges som en stationær løsning eller som en mobil løsning, der kan tages med på farten.

Tilføj data SIM-kort til MiWire RouDem og få mobilt bredbånd overalt. Du vælger selv hvilken udbyder du ønsker, men det er vigtigt at vælge et fra den udbyder, der dækker bedst på den adresse, hvor RouDem skal bruges.

Stabil internetforbindelse

Bor du i yderområde hvor der endnu ikke er kommet fiber, og har du ingen, eller tæt på ingen internetforbindelse, giver RouDem dig stabilt og hurtigt internet med hastigheder mellem 15-100 Mbit/s.

RouDem adskiller sig fra almindelig mobilrouter, med dens fuldautomatisk retningsbestemte antenne, der kan forbedre dataforbindelsen med op til 10x. Så selvom der kun er et svagt mobilsignal, vil RouDem give dig en stabil og hurtig internetforbindelse via mobilnetværket.

Det kan også være du har brug for internet i sommerhuset, campingpladsen, båden, på farten eller f.eks. byggeplads, hvor virksomheden har brug for midlertidigt internet på adressen.

Hvordan fungerer RouDem?

RouDem er en udendørs antenne, som du forbinder til dit WiFi-system i hjemmet, arbejdspladsen, sommerhuset eller hvor du har brug for en stabil internetforbindelse. Samtidig fungerer RouDem også som et WiFi-hotspot.

En GPS-enhed og et kompas indstiller RouDem i den bedste retning. Den integrerede retningsbestemte antenne sørger for bedst mulig forbindelse under de givne forhold. Det sker alt sammen uden besvær for dig – du kan bare glæde dig over hurtigt og stabilt internet.

Køb RouDem samt tilbehør her

Demonstration

Når du skal vælge den rette udbyder til det mobile bredbånd i dit område, kan du via deres hjemmesider, finde dækningskort over den forventede hastighed. Dækningskortene er simuleret og der kan derfor være forskel på den forventede hastighed og det man opnår.

RouDem koster 4.995,- så før man investerer i denne, og for at se hvilken hastighed man kan opnå på sin adresse, tilbyder Proba demonstration af RouDem. Vi kommer til din adresse og foretager live-test med RouDem samt 2 forskellige netværk, Telia/Telenor-netværk (Telia) samt TDC-netværk (youSee).

Denne demonstration koster 595,- og er gældende for hele Sjælland. Vælger du ved demonstrationen, at købe RouDem, fratrækkes hele demonstrationsprisen.

ipad background
 
Menu