Opgradering af trådløst netværk

Når vi er hos kunderne for at installere trådløse højttalere til streaming af musik, er det ofte vi oplever at kundernes trådløse netværk ikke fungerer optimalt, og at kunderne oplever problemer med deres trådløse netværk. Vi tester derfor kundernes netværk, og som regel leveres det lovede signal fra udbyderen når vi kabler, men ikke når det er trådløst.

Vi tilbyder derfor at opgradere det trådløse netværk med Google Wifi Mesh-enheder, der leverer det trådløse signal meget bedre og mere stabilt, samt giver en bedre dækning i hele huset.

iphone_6plus background
 
iphone_6plus background
 
ipad background
 

Google Wi-Fi

Google Wifi bruger Mesh-teknologi til at oprette et enkelt Wi-Fi-netværk, så du uden problemer kan opretholde forbindelsen, selvom du bevæger dig fra rum til rum. Eftersom Wifi-punkterne let og bekvemt opretter forbindelse til hinanden, kan du tilføje lige så mange, du har brug for, uden at det påvirker Wi-Fi-hastigheden. Antallet af enheder afhænger af størrelsen på huset eller lejlighededen, men som udgangspunkt bruger man 2 enheder til et almindeligt hus og 3 enheder til et større hus.

Google Wifi er også intelligent, hvor den ligger 2.4 GHz samt 5 GHz sammen til et samlet netværk. Der er også mulighed for at begrænse brugen af enheder på netværket samt spærre forskellige hjemmesider.

Menu