Om Proba

Jeg hedder Bjarne Andersen og har igennem de sidste 24 år arbejdet med, og specialiceret mig inden for salg og installation af Bose Consumer og Pro-produkter. De første år i eget firma, hvor jeg skræddersyede løsninger så lyd & billede blev en integreret del af hjemmet, og 7 år som ansat hos Bose Skandinavien med ansvar for teknisk support mod forhandlerne, samt ansvar for uddannelse af internt personale på Bose Consumer produkter.

I April 2014 valgte jeg at vende tilbage til eget firma hvor jeg fokuserer på nogle få men stærke kernekompetencer, med salg og installation af udvalgte produkter, undervisning i Apple produkter, opbygning af hjemmesider samt IT-support til private og den mindre virksomhed.

Det der kendetegner mig og min virksomhed Proba, er ærlig, seriøs og Professionel rådgivning, deraf navnet Proba (Bjarne Andersen).

ipad background
 
ipad background
 
  • Professionel rådgivning
  • Personlig betjening
  • Bose Specialist
  • Apple support
  • Webdesign
  • Webshop
macbook background
 

Online salg

Ønsker du at bestille produkterne online, har vi udvidet med webshop hvor vi sælger vores produkter 24/7. Produkterne ligger på DK Shoppen, der er en online platform, hvor andre sælgere også kan tilføje deres produkter og sælge dem igennem DK Shoppen. Det vil fremgå på det enkelte produkt, under sælger info, hvem der er sælger af produktet.

DK Shoppen er en del af Proba, så ønsker du at sælge dine produkter online på DK Shoppen, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Menu