Få internet overalt

Internet

Proba har nu forhandling af MiWire RouDem der er en kombination af en router og et modem. RouDem kan både bruges som en stationær løsning eller som en mobil løsning, der kan tages med på farten. Bor du i yderområde hvor der endnu ikke er kommet fiber, og har du ingen, eller tæt på ingen internetforbindelse, giver RouDem dig stabilt og hurtigt internet med hastigheder mellem 15-100 Mbit/s.

RouDem adskiller sig fra almindelig mobilrouter, med dens fuldautomatisk retningsbestemte antenne, der kan forbedre dataforbindelsen med op til 10x. Så selvom der kun er et svagt mobilsignal, vil RouDem give dig en stabil og hurtig internetforbindelse via mobilnetværket. Det kan også være du har brug for internet i sommerhuset, campingpladsen, båden, på farten eller f.eks. byggeplads, hvor virksomheden har brug for midlertidigt internet på adressen.

Demonstration.
Proba tilbyder demonstration af RouDem. Vi kommer til din adresse og foretager live-test med RouDem samt 2 forskellige netværk, Telia/Telenor-netværk (Telia) samt TDC-netværk (youSee). Denne demonstration koster 595,- og er gældende for hele Sjælland. Vælger du ved demonstrationen, at købe RouDem, fratrækkes hele demonstrationsprisen.

Menu